Thursday, August 21, 2008

Gadget : iPhone 3g + Canon Ixus 80 + iPod Shuffle

Salam Alayk;

Di sbbkn ader permintaan untuk ruangan gadget..so, aku pun dengan xsengaja la g ke Low Yat, untuk menyempurnakan permintaan gadget nih. terutama tuk sahabat2 aku yg jauh..nek flight 10jam br sampai..ahakz..


iPhone-dengan jolokan telefon mudah alih yg termaju setakat ini. masih kekal dengan statusnyer wlwpun ader syarikat2 lain yg cuba mengugat kedudukan iPhone skrg ni spt samsung, hpc dn berbagai telepon yg berkonseptkan touch screen..dengan kemampuan 3g beserta memory 16gB. regenyer masih xturun lagi..rata2 kdai yg aku g sane sumer lebey kurang RM4000+/- la...xssuai digunakan oleh berkuku panjang. - Sumber Yahoo! News

Untuk kelengkapan bercuti anda, pastikan anda mempunyai sebuah camera bagi merakamkan kenangan-kenangan manis anda semasa bercuti mahupun apa jua keadaan. ikut sukehati lah nak amek gmbr cmne termasuk yg suke melompat ketika bergambar. dengan keluaran terbaru Canon ixus80 yg skrg ni berada dipasaran, menggantikan ixus70 yg dah lame di stopkan pengeluarannyer, kini harganya RM899 dengan kemampuan 8.0mpx, 2gB memory card dan terdapat dalam 2 versi iaitu biru dan silver. dengan memiliki kamera ini anda pasti akan gembira bergambar.lebih2 lagi mengambil gambr org lain...

Kegilaan remaja skrg ni untuk memiliki iPod Shuffle terbukti apabila bile kita jln2 kat sekitar KL nih, rmi remaja begitu riak sekali mengepitkan iPodnyer di baju masing2..dengan saiz yg kecik, mudah dibawa kemana2, faktor yg berkemungkinan ramai org ingin memilikinyer. Menawarkan 2siri kemampuan memori 1gB dan 2gB masing2 berharga RM 189 dan RM269 serta pelbagai warna yg menarik ternyata berbaloi dengan kesan bunyi yg baik..

Tetapi dengan saranan org yg jual tuh, die kater dgn memiliki selain iPod adalah berbaloi juga..seperti:-Pemain Mp3 & Wma berjenama philips dengan kemampuan simpanan 2gB hanya dengan RM180
Pemain Mp3 Samsung yg terdapat dalam 2 kemampuan yg berbeza 1gB dan 2gB masing2 dengan harga RM179 dan RM249

Persamaan : Ader screen, memudahkan kegunaan nak tukar2 lagu..klu iPod tu, xde screen, ssh nak tau lagu ape...huhu

*Segala ape yg tertulih adalah betul pada 21 Ogos 2008 pada pukul 655ptg, plaza Low Yat.

8 Orang Berani Mati:

Shila said...

Salam..

Erm..kemajuan yang benar2 memberi kelebihan dan kelancaran dalam hidup...

anap_ilmi said...

ye la...ape guna teknologi klu xde pengguna..ahakz

deloq said...

takde ke ttg PDA?? Palm ??
whoa~

anap_ilmi said...

uhuk2...ms g tuh..xusha lak.ni pn sbb ader permintaan sajer..i-allah, klu sy g lagi, nnt sy tlg tgkkn...

deloq said...

heheh..
tq2.nak tau gak harge pda kat sane.
tgh kumpul2 duit nak bli kat mesia
\(^o^)/

anap_ilmi said...

kumpul duit beli kt mesia?mn 2?

deloq said...

semestinya di low yatt.\(^o^)/
"the place where u can find all gadgets under one roof"..haha~

anap_ilmi said...

x..deloq ni sape?duk mn?

  ©:: MyWay [v2.2] ::. Template by Dicas Blogger.

TOPO