Sunday, August 10, 2008

Event : Karnival Udara N. Sembilan

Salamz;

Rembau : Skrg ni tgh berlgsg 1 event kt Rembau iaitu Kernival Udara N. Sembilan. Mcm2 aktiviti yg dilakukan kt sane, ader yg main Remote Control Flight, helicopter, ader parachuting, light weight flight..mcm2 g ah... boleh lawat web Negeri Sembilan Sport Aviation Club (NSSAC)



Aku sempt gak g usha kt sane sbb abah aku join the team main kapal terbang control tu..layan gak lepak sane..tgk mcm2 jenis remote control flight ader..bnde ni ader yg main sbg hobi, ader main sebagai kerjaya ade gak yg main sbb bisnes..


kalau main sbb hobi, mcm biase ah, untuk releks2..untuk mengisi masa lapang, untuk kenal2 dgn kwn2 yg sehobi..mcm2 lahh..lepas tensen pun leh...

Kalau sape yg main sebagai kerjaya, bende ni kene btul2 la,berhabis nak setup bende ni, nak bg die best,power mantap.sbb bile menang jer 1-1 pertandingan tu..hadiah die best2 gak..


kalu tuk bisnes, boleh ah supply kt pemain2 kt len, untuk spare part ker, nak jual kapal2 yg len ker, ader model2 yg terbaru ker..boleh rujuk kt mn2 supplier ah, leh bukak kedai. sbb skrg ni mmg tengah fenomena nih men bnde ni kt mesia..pegi mana2 jer, ader je org men bende nih..

Pepun, event2 mcm ni best jer..sbg rekreasi keluarga..bwk anak bini dtg same2..mkn2,bukan ker mengeratkan lagi hubungan kekeluargaan..gitewwww

2 Orang Berani Mati:

Mohd Adam-Zurairi Mohd Rawi said...

mcm kenal je pak cik kt atas tuh..

anap_ilmi said...

haha..

  ©:: MyWay [v2.2] ::. Template by Dicas Blogger.

TOPO