Thursday, March 12, 2009

Peraduan : Pengunjung ke-10,000

Assalamualaikum;

Bertemu lagi kita dalam siri peraduan pengunjung bertuah. Sebelum ini aku pernah menganjurkan peraduan yang serupa juga. Mencari pengunjung ke-1000 dan 2008! Tahniah kepada yang bertuah, En. Luth dan En. Amirul sekali lagi. Bagi yang kurang bernasib baik, ini lah peluang anda untuk menjadi pengunjung bertuah kali ini!

http://www.webdesign.org/img_articles/6638/Basic-Hit-Counter-in-PHP.jpg

Sebenarnya, untuk peraduan kali ini, bukan 1kategori saja ye tuan2 dan puan2 yang bakal dipertandingkan. Disebabkan mcm dah lama aku tak buat peraduan2 mcm neh, aku berhajat laaa untuk menyediakan 2kategori bagi mencari pemenang PENGUNJUNG YANG BERTUAH dan juga SLOGAN TERBAIK. Mari..mari..mari!

Apa yang patut anda tahu berkenaan dengan peraduan ini adalah :-


PERTAMA : Anda hendaklah memenuhi kriteria-kriteria di bawah ini untuk melayakkan anda menyertai peraduan ini :-
  1. Warganegara Malaysia tak kira tinggal kat mana pun.
  2. Mestilah pandai mengeja dan membaca.
  3. Berkemahiran asas dalam penggunaan komputer.
  4. Keutamaan diberi kepada yang mempunyai blog sendiri dan dah add aku. kah3x
  5. Yang tiada blog, anda pun leh sertai jua.. huhu
Mudah je kan? Jika anda lulus syarat2 penyertaan di atas, anda bolehlah lanjutkan pembacaan anda ke langkah yang seterusnya..

KEDUA :
Untuk menyertai siri peraduan kali ini :-
  1. Anda boleh pilih kategori yang anda inginkan. Pengunjung bertuah atau pun slogan.
- Bagi pengunjung bertuah : Bagi memastikan anda merupakan pengunjung ke-10,000, anda perlu membuktikan lawatan bertuah anda melalui "PrintScreen" pada HitCounter yang terletak di footer blog saya ini dan emailkan kepada saya di emel saya yang beralamat: buzzrugo@yahoo.com. Sila maklumkan kepada saya setelah anda menghantar emel tersebut.

- Untuk peraduan slogan, anda perlulah lengkapkan slogan ini dengan menggunakan kebijaksanaan anda sebaik mungkin agar dapat menarik minat saya untuk memilih anda sbgi pemenang. HAHA : "Blog ini tak best pun kerana ................................................. (Ikut sukehati andalah nak tulih banyak mana pun)"

KETIGA : Tempoh dan terma peraduan :-
  1. Tempoh peraduan adalah tertakluk kepada pengunjung. Jika angka pengunjung mencapai 10,001, maka dengan rasmilah ke-2-2 peraduan ini tamat.
  2. Pengumuman pemenang akan dibuat selepas semakan dibuat oleh pihak juri.
  3. Jika ada sebarang penyelewengan terhadap mana2 penyertaan, secara automatik peraduan ini terbatal dan hadiah akan di bawa ke peraduan akan datang.
  4. Jika peserta tidak memenuhi kriteria2 syarat2 peraduan di atas, pun akan di tolak juga. HAHA.
  5. Keputusan hakim adalah muktamad. Sebarang ketidakpuashatian tidak akan dilayan sama sekali.
  6. Pihak penganjur berhak menolak mana-mana peserta yang pihak pengajur rasa nak tolak die.
  7. Pihak penganjur berhak untuk menukar ataw menetapkan syarat2 tambahan ataw mengurangkan syarat2 penyertaan tanpa memberi makluman kepada perserta terlebih dahulu. HAHAHA
  8. Senang cite, ada rezki, ada laa.. Tak ada..Nak wat cane kan?
  9. InsyaAllah pihak penganjur akan berlaku jujur...ahakz
EMPAT : Hadiah
  1. Hadiah bagi pemenang peraduan ini adalah se.............[tak tahu apakah istilahnya] yang bernilai lebih dari RM10 atawpun lebih dari JD2. hahaha...
  2. Pengumuman hadiah akan di buat skali dgn pengumuman pemenang nnt.
  3. Tunggu je la ape hadiah eh...
LIMA : Pertanyaan
  1. Sebarang pertanyaan anda bolehla terus tnya kat saya...

~SELAMAT MENCUBA~

9 Orang Berani Mati:

Anonymous said...

Blog ini tak best pun kerana penulis blog ini sgt poyo, bajet bes, ingt best sgt ke blog ko?

anap_ilmi said...

Terima kasih kerana menjadi peserta pertama. Sila tinggalkan nama ataw apa2 saja yang membolehkan anda dihubungi semula. jika tidak, hadiah yg spttnya anda mng akan berpindah milik kepada org lain..Tq

Helmi Razali said...

macam mana ko nak tahu siapa pengunjung ke 10K tu. x paham arh

Firdaus Masnan said...

encik anap ni sgt prihatin..so dia akan mengira setiap org yg memasuki blognya setiap waktu.
jadi jgn risaula kl anda tepilih sbg peserta yg ke 10000...
tiket percutian wat umrah tu...

hope encik anap sihat slalu..

pink_butterfly said...

blog ni tak best pun kerana tuan punya blog ini mempunyai penyakit malas untuk melawat rakan2 blognya contohnya si rama2 ini.

sekian terima kasih.

eh, ada kaitan ngn blog ke slogan tu?

hik3...

.0hbintang!. said...

sy da dpt adiahny..

menang tanpa bertandeng :>

gud luck peeps!!;p

rizz said...

ayoo anynomos tu asal dengki kot..haha best 2 contst ni..gud job ahnaf

Luth Textile said...

wah2..
aku nak jadi pengunjung ke 10k

yahuuuuuuuuuu

mie said...

yahuuu!!!
gue berjaya...
pelawat no 10000

  ©:: MyWay [v2.2] ::. Template by Dicas Blogger.

TOPO