Friday, December 5, 2008

MyWay : 8 days 17:14:23

Assalamualaikum;

Camne sumer rini? Ok ke x? Klu Ok, Alhamdulillah... Klu xOk, aku doakan korg Ok2 sajer lepas neh.

Rini aku nak cite kt korg pas leptop kesayangan aku neh, yg dihadiahkan oleh abah aku sempena aku balik cuti thn 2007 dulu. dah sethn lebey dah aku pki leptop neh. menggantikan sebuah leptop yg lg aku syg, 4thn dgn aku. kemana2 je dgn leptop tu, wlwpun leptop tu berat..smpai tepi laut, tepi sungai pun, leptop tu penah g..Yela, zaman2 tu..bawak leptop..[mcm best je] hehe..

Ms minggu busy aku last wik, aku sempt print screen Wireless Network Connection Status kt umah aku neh ha..korg tgk la, berape lame leptop aku neh xtutup! 8 days, 17 jam, 14 minit, 23saat. [tatkala aku print screen leptop aku neh la]..aku rs, skrg neh, time aku menaip neh, dah nak masuk 9 day dah..haaaaa...kan dah btul [ttb je].


Risau je leptop aku neh jammed kang..ye la, xbrenti2 bekerja [bekerjaaaaaa lah sgt!] kerja ape?huh..duk nyala je laa..tp aku bukan ader pun kt dpn leptop neh, duk jalan sane sini, g umah org std. xpun, kuar g makan ker, jarang jugak nak lekat umah. tu yg klu buzz2 sllu mcm xdek jew..sowi

Ape keburukan sbnr klu on lama2 neh tanpa rehatkan die kejap neh ek? yg aku taw, nnt die jd mcm lembab sket la...tp so far, mcm ok sajer..xde masalah pun. aku jaga btul leptop aku neh.virus pun xde. xde lah mcm kawan aku tu, virus berjoget2 dlm komputer die tuh [alamak..terlebih sudahhh] haha..daaaa

*ke, sbb aku kene virus blogger?

15 Orang Berani Mati:

i-chimera said...

bahaya jugak... buat nya tetiba ujan lebat dtg petir semua... nanti terbakar pulak kena sambar petir...

aiSyaLiciOus said...

haha..care la u nyer laptop bebaik yek...ssh parent nak beli mahal2 untuk anak kan..hehe..i got 1 oso from my uncle for my birthday gift..smpai skang dok ok g..same like u la...virus pon xdak...hehe..thank god la kan..hehe..

Mr. Janggel said...

Selamat Hari Raya Aidil Adha... Salam Persahabatan daripada Janggel

cleo said...

waaa!!!lamenye bukak smpai 8hari xtutup2..sungguh hebat anda ini encik anap..hehehe

anap_ilmi said...

I-Chimera : erm,sini hujan xmcm mesia..xde petir2..klu hujan..hujan biase je..beza lebat dgn renyai jer...huhu..hujan pun musim sejuk sajew..musim panas...xdek hujan..ahakz

aiSyaLiciOus : 2la,mmg jaga elok2 neh..yg 1st tu pun abah bg gak.4thn guna beb..smpai dah scratch2 dah..mmg malu gile klu kt public..tp ttp ok!

EJ : ok2..slmt hari raye aidiladha..kami cuti seminggu..anda?

cleo : haah..itu ler..bukak sajer..xhebat mana pun...huuh

aiSyaLiciOus said...

no need to be shy la..sbb nyer benda 2 dtgnyer dari parents...so buruk mane pon ttp bernilai kan?...am i rite?? huhu

anap_ilmi said...

Yes..u're rite.syg gile kite dgn yg 1st tu..tp pe nak wt..dah smpai masa, manusia pun akan mati. brg pulak akan berukar lew kan?[pe aku ckp neh..]hehe

eizaz said...

weyh..
osman nk contact ko
tp die xtau cmne..
bak hotline ko..
emel pn boleh

anap_ilmi said...

suh je die msg aku...ni no plak : +962777821311

tawakkilboy said...

patut la internet kat umah dia lembab.ni aduan yg aku terima dari budak2 umah dia..cian kawan2 serumah ngn dia.hahahhah

anap_ilmi said...

@#$%^&* kau!g men jejauh.huhu

aiSyaLiciOus said...

hehe..btol3(tiru gaye upin n ipin) hahah...wah senang2 show no phone kat sini...nnt ramai yg kaco nnt...ayok xtau...heheheh =))

Luth Textile said...

ehem2..hg pakai anti virus pe bro?
ok la tu laptop sihat..
urm.. meh blog i, amek kad raya haji..hehe..

Emiratez said...

Aku baru jer abis amik kursus COMPTIA+ Computer IT service technician. Kalo jd ape2 kat laptop ko tu bgtau la. Leh aku apply knowledge aku gune laptop ko. Hehe.. Aku rase xde pape kalo on lame2 as long as cpu fan ko still efficiently running.

anap_ilmi said...

ENCIK LUTH : aku pki AVG jew neh..aku pki pun bkn gans sgt pun..biase2 je dah ok kot...

Emiratez : ish,experiment..lariiiii..hehe

  ©:: MyWay [v2.2] ::. Template by Dicas Blogger.

TOPO