Tuesday, December 16, 2008

Info : Harga Tiket Terkini

Assalamualaikum;

Rini aku nak hapdet korg berkenaan dgn rege tiket bagi laluan AMMAM-KUALA LUMPUR-AMMAN (Round Trip) sempena cuti fasal awal nnt yg kebykkan nyer bermula dari 22Jan - 15Feb2009 mengikut Syarikat penerbangan :-

Gulf Air (GF) : JD470
Etihad (EY) : JD550
Emirates (EK) : JD580
Qatar Airways (QR) : JD660
Royal Jordanian (RJ) : JD700

Juga bagi laluan AMMAN-KUALA LUMPUR (One-Way) bagi tarikh hujung bulan Febuari 2009. [Sesuai untuk mereka yg khirij pada fasal ini]

Gulf Air (GF) : JD350
Etihad (EY) : JD350
Royal Jordanian (RJ) : JD420
Qatar Airways (QR) : JD430
Emirates (EK) : JD460

*Kenapa Kuwait Airways (KU) tak tersenarai?
-Sbb die murah sgt. Tu yg cpt habes tu...tiket ader jer sbnrnyer..tp rege die mahal sgt.yg murah..tinggal yg neh jew..

*Posting ini sekadar info untuk semua sahaja
*Ini adalah harga kasar sahaja sbg rujukan semua untuk merancang perjalanan serta perbelanjaan untuk pulang ke Malaysia.

*Rancanglah perjalanan anda bermula dari sekarang.
*Untuk keterangan lanjut. sila hubungi agent tiket penerbangan untuk mengelakkan anda menjadi mangsa tiket habis.
*Harga yg di paparkan adalah betul pada masa skrg. Penulis tidak bertanggang jawab di atas kenaikan atawpun penurunan harga tiket dari yg di paparkan sbb bukan penulis yg control rege2 tiket neh.
*Harga tiket boleh berubah2 mengikut keadaan.

3 Orang Berani Mati:

i-chimera said...

kalau ikut RM.. berapa hengget ya harga2 kat atas tu

Luth Textile said...

abang..
kasi unta se-kor..
nanti balik m'sia jangan lupa bawak balik ya..

anap_ilmi said...

I-CHimera: JD1 = RM5.10 skrg neh, so, misalnya JD460x5.10 = RM2346. begitu lah seterusnya..huhu

EN. Luth : Urgh..dok sini pun xmakan2 g daging unta..mcm takut je..huhu

  ©:: MyWay [v2.2] ::. Template by Dicas Blogger.

TOPO