Thursday, December 25, 2008

Award : Award of D Year 2008


Bismillahirrahmanirahim, Assalamualaikum Warahmatullahi Ta'ala Wabarakatuh. Terima kasih kepada En. Luth yg memberikan Award neh tuk aku. Tak sangka. wlwpun aku jauh mcm neh, ader gak org yg ingt kt aku. Amat terharu. Tak lupa jua aku ucapkan kt semua pengunjung2 blog aku neh. tanpa korg, angka kunjungan yg terletak kat bawah blog aku neh tak de lah smpai 7000++ wlwpun blog neh, belum smpai setengah tahun lg. Terima kasih..Semoga apa yg aku tulih neh, sedikit sebnyk memberi manfaat kt semua.

Akan ku abadikan award neh kt tepi tu..sbg tanda ingatan tulis ikhlas..hehe..

5 Orang Berani Mati:

aiSyaLiciOus said...

congratulations to u~!!
banyak dah award u got from readers out there kan..teruskan dgn info2 n story mory yg besh k..i will oways drop by at ur blog..ur blog one of my fav8 blog..chayok2~!!

cleo said...

tahniah en anap_ilmi!!!blog anda mmg best!!heee

:: Alif :: Dal :: Mim :: said...

mabrook...mesra gitu...

anap_ilmi said...

To aisyalicious, cleo, adam : Tq2..tanpa korg, sapelah aku.ahakz

Luth Textile said...

besa2 ja..
keep on bloging my bro!

  ©:: MyWay [v2.2] ::. Template by Dicas Blogger.

TOPO