Thursday, April 9, 2009

Agama : AqimSalatak.Com

Assalamualaikum;

Malam ini aku rasa mcm nak....... tapi tak taw ape yang aku mahukan itu. Mcm nak makan burger ader. Mcm nak g jln2 pun ader... Tp da dlm slimut. Malasnyer nak kuar. Cuaca di luar mcm sejuk2 genting lagi ye tuan2.. Tu yang mcm malas tu, tapi ikut hati, nak je. PENING!

Untuk Short entry@fast hapdet neh, aku nak tunjuk kat korg, aku rs korg pun mcm da penah tgk iklan neh. Lame da.. Hari2 ader kt sini taw. Tunjuk kt tv. Tp bg umah yg ader tv je la mcm umah aku neh.. ngeh3.. Tp kt mesia belum ada lagi nampak iklan2 gini. Bileeee laaaaa mesia nak ada iklan2 gini... Ni yg rasa nak jd PM neh..




Kalau main internet itu.. Agak2 laa. Ini sampai dah berakar dah punggung kt kerusi itu..



Bile bermain pun ingat laaa...



Utamakan solat sblm bnde2 lain..



Kalau ader majlis2 pun solat jgn diringan2kan...

Byk je lagi iklan2 pesanan khidmat masyarakat kt TV area2 sini... Sgt bgs. Dari asik2 iklan suruh afundi itu ini.. Sgt buang masa.. Nak tahu lebih lanjut, g carik sniri kt utube, type aqimsalatak tak pun g saje kt web mereka aqimsalatak.com

sekian..V.I.C.O..Veeeko!

4 Orang Berani Mati:

Luth Textile said...

serius, insaf aku

Mr. Janggel said...

Sangat Menarik!

anap_ilmi said...

tgk iklan no 3 itu paling mengerikan!

katak kinchet ejaw said...

::katak kinchet::
sangat sangat sangat begune eklan ni..
hmm..
sirius xtipu!!!
kat cni p0n da ade..
mule tu xpaham..
haha!
lambat..
xp
tp bile btanye..
haa..salatak
k0 solat x??
same kan??
hihi;))
ntah makne die same atau laen saye tatau:D

  ©:: MyWay [v2.2] ::. Template by Dicas Blogger.

TOPO