Friday, October 31, 2008

Tagged : Own Picture

Salam,

Balik jln2 umah kwn2, trus ngadap net sbb rini aku seharian tidoq.awal2 pg dah tercegat kt padang bola as-sarhan de prog men bola dak2 mesia kt mafraq neh..

bukak2 net, mcm biase laa.."lalu lalang harian", "lalu lalang", "singgah kejap", "slm ziarah" kt blog kwn2..smpai je kt blog ::HONEY:: pammm..kene tembak 1x dgn tag die tuh...

Aku jwb dgn penuh ikhlas 1x tag die neh..ngeh3x..

Law & Order
1) Take a recent picture of yourself or take a picture of yourself right now.
Yup, ini ler gmbr aku. dgn 1x shot jer..trus upload.ahakz
2) Don't change your clothes, don't fix your hair...just take a picture.
Hmm,br balik dari umah kwn2.kt luar sejuk,tu pki sweater. rambt tgh mlm kannn...
3) Post that picture with NO editing.
Edit pun, ingt nak gak cerah2kan muke ker..
4) Post these instruction with your picture.
ye la, ni dah copy ler neh
5) Tag 10 people to do this
Haha..yg ni aku paling suker 1x..siap ah korang... ADAM - SUPI - En. LUTH - ALONG - ANWAR IBRAHIM [hehe] - En. JANGGEL - En. KREUGER - POYAN - KIASAN CINTA - DEENNASOUR

"Ni la hasilnyer"

6 Orang Berani Mati:

hanis said...

hehehe~ bagos2...
thx for being so sporting..
thumb up lah bebeh!

Luth Textile said...

adoi..
aku dah kena 2 tag gini..

Janggeltrekker said...

Ayoyooooooo first time kene tag nih!!!! ingatkan dah kebal dah...Cissssssssssssssssssss

Mr. Azman @ Kreuger said...

Ilmi,
Bro mintak maaf laa, bukan tak nak
jawab TAG. Tag ni suruh publish
muke... hehehe... segan ar.

Ok ok... citrnye macam ni, bro
bekerja ade kaitan dengan customer
services. Jadi amatlah bermasalah
kalau bro publish muke kat internet
secara rasmi. Macam-macam masalah
akan timbul.

Jadi to avoid it, bro declare, tak
dapat nak jawab TAG pada kali ni.

Worait... jangan kecik hati ek~
Nanti kalau ade TAG lain, bro
akan cube jawab untuk Ilmi.

Kreuger®

anap_ilmi said...

hanis : beres..bisa d atur

En. Luth : klu sudi jwb lagi

En. Janggel : Haha..maka pecahlah tembok kekebalanmu

EN. Kreuger : xpe2, small matter sajer..no problemo

Mohd Adam-Zurairi Mohd Rawi said...

anap..

TAG ko nih aku jwb len kali..bukan tak nak jwb masa aku buka tuh..kebetulan aku bc blog ko..aku baru lps mandi n tak pakai baju pun lagi..giler apa nk tngkap gmbr mcm tuh..

n 4 ur info, keje aku nih related to the student services..so, alangkah tidak sopannyer kalo gmbr officer mcm tuh..hehe..next time ye bebeh..

nnti aku jwb..

  ©:: MyWay [v2.2] ::. Template by Dicas Blogger.

TOPO