Sunday, October 12, 2008

Gotcha!! : Dol + Bob

Salam Alayk;

Ttb rini berkesempatan tuk merakamkan detik2 manis bersama2 kawan di kuliah.. so, jg2 ah korg pas neh, kot ader g detik2 manis tu..GOTCHA!!!

Al-Kisahnyer : Pagi td kt kuliah kitorg, kitorg nak lalu kt satu pintu ni yg dekat dengan klaz kitorg, dari luar nak masuk dlm bangunan. tp pintu tu kunci lah pulak. hangat jer. pastu kene lah guna pintu lain yg memerlukan jalan jauh sket untuk g klaz tu. lepas tu, ttb datang si dolah neh, pun nak lalu kt pintu tu. kitorg dah ader kt dalam [pintu kaca, so nmpk ah kt luar]. die xtau pintu tu berkunci. kitorg pun saje je biarkan die lalu ikut pintu tu [sebab kitorg dah kene td-haha]. bile die dekat je..nk bukak pintu, pintu tu kunci..pastu dolah tak puas ati, kelihatan bob mengekori die dari blkg, untuk ke kelas yg sama+menggunakan pintu yg sama.dolah pun buat2lah tgu bob sambil baca quran [bole?] bob dtg dekat dengan pintu tu..tarik2..berkunci jugakk- kami gelak ramai2..Saksikanlah clip ini ~~~[pastikan korg offkan background music aku neh dulu]



*aku xtau pun pe lawaknyer..tp masa kejadian tuh..mcm klakar jer..ahakz
*Video neh mungkin mengandungi bahasa2 yg kurang manis..sila abaikan
*Juz 4 fun only

10 Orang Berani Mati:

arulz said...

wakakakaka...ntah la nap..aku tgk first time pon tegelak ngan miji..kire leh masuk wakenabeb kot..hahaha..part dol tu aku x thn tu...

Janggeltrekker said...

ish tak baek...

Han HM said...

baekk je dye nk cover. isk.

anap_ilmi said...

Arulz : klu ader kt tmpt kejadian..lg mcm haram...

anap_ilmi said...

Janggel : alah..gurau2 mnja dgn kawan2 sje..

anap_ilmi said...

han hm : die tu mmg mcm tu..ske berlakon..lg2 klu bab2 nk kene kan org..ckup bgs..

Anonymous said...

hahahaha... sakit ar perut tgk vid nih ..... kelakar2 ....

anap_ilmi said...

tu la..tgk2 balik klakar jee.. kisah kwn2 kann...

Anonymous said...

ye la kan... lg2 kelakar sbb dgr background music dia.... mmg ketawa sungguh2..... haha ...

anap_ilmi said...

suara2 blkg tu mcm dalam justkidding sumer tu laa...ada org gelak2 kt blkg..ahakz

  ©:: MyWay [v2.2] ::. Template by Dicas Blogger.

TOPO