Thursday, October 1, 2009

Gadget : Nikon D90

Assalamualaikum;

Introducing My New Toy (Bak kata Encik Zal)


Nikon D90 - 18-105VR Full Kit

Date of Purchase : 18 Sept 2009
Place of Purchase : Low Yat Plaza, Kuala Lumpur, Malaysia
Price : KL price range RM3999 - RM4300
MyPrice : RM****
Free gift : Original Bag, Memory 4gB and tripod but changed it 2 UV Lens Filters

19 Orang Berani Mati:

afiq saleh said...

salam wbth..

pekabo nap?
dah sampai joden ke?

aduh..jeles la tengok D90 ko,
yg 2nd hand ada x?

huhu

~ azzahRa ~ said...

beriiaaa nk g low yatt !huh

anap_ilmi said...

afiq : jeles2 je xjadi..kene ada usaha dan ikhtiar jugak..azam kene kuat..ahakzzz

Azzahra : nak wt cne...situ je yg ada

anap_ilmi said...

Owh..by the way.. TQ to alongmikagami sbb die la jadi kaunter pertnyaan aku semasa jual beli ini berlaku.. tq along..syg along!

farish H said...

nak slr!

anap_ilmi said...

tgk la kt low yat..

Janggel said...

salam....kagum tengok toy baru ko!!!!!

anap_ilmi said...

uhuk2...xde pe sgt la..biasa jee

.0hbintang!. said...

ellehh
takbest mane ponnnn :-"

[ sbnrnya sgt terase mcm dirobekrobek hati ini tgk this new bby of urs . emm tapi kite kongsikannn ? :D :x :x haha ]

Intan said...

wah dah dapat,,bagus2 nnti bolih ambil gambar makcik ya,

anap_ilmi said...

yeah..bole2

Aina@Azila said...

Thanks for sharing... bestnyer. Pas ni publish gambar manyak2 yer.

anap_ilmi said...

gambar banyak2 kt flickr.com/ahnafhilmi nak sng click kt link kt atas tuu..byk gmbr dlm tuuu..keyh?tq

zal said...

wah... belum keje dah pakai D90... congrats!!!

anap_ilmi said...

alhmdulillah, rezki dari allah dan sokongan dari keluarga..

akram said...

tak hingattttt

anap_ilmi said...

xde keje ke?

muhammad nur fudhayl said...

salam bro:
tumpang tnya,
harga pasaran D90 ni berbeza ke antara kedai2 kt Lowyat dgn kedai2 branch kamera eg. Fotokem dsbnya..
sbb, nk trun KL jauh skit..
Fotokem kt Mlka ni ada..
itu sj...tq

anap_ilmi said...

yup..sumer berbeza2 harga die.kne pandai deal la dgn orang kedai tu..lg 1 free gift pun berbeza2 jugak..ada yg rege mahal tp xdpt pe pun..ada yg rege murah tp dpt mcm2..ikut kedai jugak laaa..kene rajin kaki sket jalan..turun naik pe sumer

*harga ikut negeri pun berbeza2..ada kawan beli kt penang dapat rm3800 dgn free gift yg sama...lagi jauh penang..ahakz

  ©:: MyWay [v2.2] ::. Template by Dicas Blogger.

TOPO