Friday, January 2, 2009

Info : :: MyWay [V.2.1] ::

Saalaaamm 3alaikum;

Alhamdulillah, wlwpun lusa nak exam. tgn ni tergatal plak ttb nak tukar template.. ingt nak main2 je..tgk2..habih sumer rosak. xkn nak biar gitu je kan? nnt buruk plak mcm blog kawan aku hahaha. Nak x nak, kne lah duduk ngadap bnde neh. buat balik 1-1. hampeh tul. nyesal gak godek2. Ape2 pun, dah terlanjur neh, aku nak mengucapkan Selamat Datang la kt semua dan semoga bergembira dgn the new MyWay Version 2.1 atau :: MyWay [V2.1] :: ini yg di updates secara tidak sengaja menggantikan ::MyWay [V.2] ritu.

Bagi penaja blog neh, jgn risau. Iklan anda akan ditampal A.S.A.P...

Bagi yg dah exchangelink dgn blog neh, PLZ info me back. xingt dah mn2 blog yg aku dgn xchange dgn korg..

" ::MyWay [V.2] 170708 - 020109"

"Sekarang..."

KONSEP ::MyWay [V.2.1]:: : Penat dah naik kreta. Jalan darat. Lambat. Aku nak bwk korg jalan udara plak. Naik flight. Ada pramugari. Ada makan2 sambil berinformasi, kembara, gossip, review dan mcm2 lagi. Cpt sket smpai. Haha. Sejajar dgn kepantasan masa skrg neh..how?

Sebarang pengumuman sebelum "berlepas", akan aku tulih kat atas tu supaya penumpang2 sumer mendpt informasi atau mengetahui keadaan semasa kepten pesawat neh..hehe

Lagi 1, kalau kite naik flight neh, die senyap je..xmcm ikut jalan darat. Naik kreta ke, naik bas ker.. Pemandu tu leh bukak radio sesuka hati. Lagu ape yg die nak. kene lak penumpang2 neh, stopkan atau suh slowkan volume. So, bg yg :: MyWay [V.2.1] :: ni, Sape2 nak dgr lagu tu, tekan sniri. Sniri dgr.. Org lain nak tido.. hehe. ok je kan??

*Ada something wrong sbnrnyer dgn template neh. MAYB akan bertukar lagi. tp depend on masa laa..nak exam neh! tp mmg mcm tu laa..time2 nak exam nih, time2 niiii laaaa.. bnde2 mcm neh 'dtg'..
*Any Comment? kat atas..bukan kt bwh lagi..huhu

9 Orang Berani Mati:

nachia said...

assalamualaikum wbk...

saya..dengan ini...merasmikan...MyWay [V.2.1] - i did it my way....may glory goes with u...insyallah :)

aiSyaLiciOus said...

salam awak~!! hehe..agak nyer skang nie mmg musim tukar template kot..sya pon baru jek tukar template..adam pon still undercontruction g blog nyer..hehe..neway sya doakan awak success in ur upcoming exam k..do ur besh coz i know u can do it!! doa sya sentiasa mengiringi awak n kawan2 yg len kat sane..amin...

p/s : congrates for ur blog new looked~!! looked more matured n cool bro~!! keep it up k...

anap_ilmi said...

To nachia : OK2..tq2

To aiSyaLiciOus : Salam! ye kot agaknyer.. sy neh mmg xsengaja pun.. ingtkan nak cuba2 je..tgk2..hambekkk..rosak susu sebelanga..btw, tQ very much. keep visiting nx tym yah!

rizz said...

nmpk smart sket pge ahnaf heheeee

anap_ilmi said...

hehe..TQ broo..

luth textile said...

kalau nak smart g,
aku leh tolong hg sket..

buzz aku k..

anap_ilmi said...

haa..tq weh.tp skrg neh nk xm.pas2 xm nt..k?

ibnwanza said...

makin maju d alam maya nampak...bagus2..teruskan menghapdate citer2 Univ sana....

anap_ilmi said...

sikit2 leh laaa...

  ©:: MyWay [v2.2] ::. Template by Dicas Blogger.

TOPO