Thursday, January 15, 2009

Tagged : All About Picha

Saalamm Alayk;

Hah! 2entry trus satu hari! lame gile dah die neh tag aku. Tp br neh la aku smpt nak wat punn...siapa die? Click sini. Entry paling lame yg aku penah hasilkan yg aku rasa sepanjang sejarah posting aku. HUH! Tp sbb dia kannn.... Layankan sajew... Die nak taw pasal... [Padahal aku rs die taw je gmbr2 aku neh..haha]

A picture of you at the most unique environment

This is the real picha taw.. Pastu ader lak org jeles, pastu die edit kepala aku, tukar kepala die.. Sape lah tu agaknya? Ms neh, br balik dari KLIA, hantar barang, ikut jlan belakang, tgk2 tmpt flight turun naik.. Brenti..Snap2!

A picture of you at the place you dislike

Ini adalah bangunan kuliah aku!HAHA...

A picture of the people that mean a lot to you

Mak & Abah aku laaa.. tanpa diorg, siapa lah aku. hehe

A picture of you with your best smile (mouth op
en)


Hah, gmbar masa kami sambut tahun baru kt sini.. wlwpun yg duk sblh kiri tu die xpuas ati sbb die kata tangan aku tutup cahaya tu menyebabkan muka die nmpk mcm samar2 je, tp bg aku ttp gmbr yg best. Sbb aku kt tgh2! Best sgt mlm neh.. Tq Sherry bawak i jalan2 mlm neh, never forget it! Klu x, xmerasa la smbut thn baru kt sini..

A picture of you with your best smile (mouth close)


Gambar paling susah aku nak carik pasal aku rs, aku rs aku mcm xpenah amek gmbr senyum xnmpk gigi. klu xnmpk gigi, trus muka serius saje.. amek gmbr je, mesti senyum, senyum, mestila nmpk gigi aku yg putih tu.haha..[Blkg tu, salah satu dari 7ajaib dunia taw]

A picture of you with the lamest pose

Ini kawan aku la ckp..Pose paling tuttttt...aku tgk best je..kt Singapore

A picture of someone that stands on top of your heart

Ni la family aku kt sini.. Owez stand on d top on my heart! hehe..

A picture of you with some toys or cute stuff

Cute kan unta neh?

A picture of you in white shirt
Ni ms muda2 dulu laaaaa

Adoooiiii..sakit pinggang..lame gile duduk nak siapkan natang neh~~~

Disebabkan aku smpai sakit2 pinggang neh, mata pun dah pening2 dok carik gmbr2 neh..aku nak korg buat jugak Tag neh! aku tuntottt....


2 Orang Berani Mati:

nenananie™ said...

bguih2 dh siap..
taw xpe ssh glew tag nih an..
(heloo,xpnah kot tgk pic2 nih)heee

arulz said...

hek leh....aku mne suke begambo...hehe..br blk irbid nih..esok pas qanun aku cube usahakan eh..ekeke

  ©:: MyWay [v2.2] ::. Template by Dicas Blogger.

TOPO