Thursday, September 24, 2009

Kembara : Berbuka di Bangkok

Assalamualaikum;

Entry ini sgt outdated gilee! So have a fun je la with a number of pictures..

1445 (13/9/09) - Memasuki ruang udara Bangkok. Bile die dah terbang rendah sket tu baru la nampak kan bentuk muka bumi Bangkok itu...


1500 - Mendarat, claim banggage, cop passport, toilet..huhu

1515 - Meet the family

"Suke la Taxi die.. Very Kalerfull"

1600 - Bergerak ke Cathucak Market - Weekend-only market.



"Ini adalah bangunan tertinggi di Bangkok. Tp aku taw sure plak bgnn apa"

1700 - Sampi kt Market tu.. Berlegar2


1810 - Berbuka puasa

2000 - Balik ke tempat penginapan

2100 - Nyembang2. Discussing

0300 ( 14/9/09) - Tido

0430 - Sahur

0630 - Siap2 utk ke Airport


0800 - Berada di Airport

0900 - Babai2 sumerr

1000 - Depart to KUL

1200 - Arriving at KUL - LCCT

1330 - Smpai umah

4 Orang Berani Mati:

hIrOsHiNaRi said...

la tu je ke..ingat pergi puckhet ke ape ke..nk gak tgk anak dara thailand..haha

.0hbintang!. said...

haha is that it ?
kenotkenottttt
u shud tell moreeeee
such as mase tgh jalan2 kat pasa itu tetbeeee saje ade lagu hape tah patu sumesume diri tegak .. kite berempat saje y slumbe cat jalannnnn jek .. kiki
patupatu yan mase ade sowg itu kene soal patu ye malu tesipusipu patu tarek2 cadar katel ituuu
patupatupatu yan mase b4 nak buke itu kan g jalan beli baju patu ade owg itu bajet taw jalan patu sala jalan tuuuu .. engat tak ?
tell more laaaaaaa :-" kiki

oh and
tah !! sy stuju nan hiroshinari !! :p
itu saje ?
nak tgk gak mamat2 thailand neh
pasti mabeles !! haha

farish H said...

sonoknyaaaaaaaaa

anap_ilmi said...

rezki dapat jalan negara orang la rizz

  ©:: MyWay [v2.2] ::. Template by Dicas Blogger.

TOPO