Thursday, September 3, 2009

Film Reviews : The Final Destination




SINOPSIS : Cerita die mengisahkan sorang mamat neh, die g tgk lumba kreta Speedway. Pastu masa die tgk perlumbaan kreta tu, die mcm ternampak masa depan, sorang-sorang mati. Alaaa... mcm final destination sebelum2 neh lah senang cite. Kalau tak tgk lagi final destination yg sebelum2 neh, ssh laa.. Konsep die sama je...

YANG TAK BEST : Mengekalkan konsep cerita neh. Mati ikut turutan apa sumer. Pastu ada yang rasa macam sajee jee asbab (asbab?) nak jadi kematian tuu, pasal turn org tu nak mati. contohnya la kann.. mcm bile org tu die da nampak bende2 yg berkaitan dengan kematian tuu.. nnt masa tu la, kipas nak jatuh la pe la, itu la ini la.. mcm da boleh agak da laa.. pasni akan ada kematian akan berlaku.. hurm, lebey kurang gitu laaa... kadang2 aku rasa mcm ada je part2 yg xlogik. ada jugak part2 yang rasa mcm biasa jee.. tp sbb setkan mind aku.. dah namanya cerita.. on je laaa...

YANG BEST :
Jalan cerita yang menarik, NON-STOP ACTION, bunyi best, berdebar2 masa menonton, gambar lawa, kematian die kejam gile. siap ada terkejut2, kadang2 di luar jangkaan. bajet ingt macam neh, tgk jadi mcm neh.huh..best lah!

KESIMPULAN : BEST! aku suke. stengah jam pas aku tgh cite neh, aku still mcm tersenyum2 lagi akibat dek kebest-an cerita neh. action2 die tuu.. fuhhh.. best3x. die ada 2versi. 1 biasa, 1 3D. aku rasa klu tgk 3D g best kot.. boleh la nonton!

RATING : 8/10

2 Orang Berani Mati:

One Simple Tech said...

Nice Article...

One Simple Tech - Computer News, Reviews and Guides
The Forex site - The Foreign Exchange
The Network site - The Networking Site
The Forex Page - The Foreign Exchange
The Adsense Site - Guides to Adsense
Indonesia Page - Indonesia Page
Guam Page - All things guam
The Guam Site - The Guam Site
MagicStix Site - Personal Blog of MagicStix

anap_ilmi said...

owh tq2.. cud u understand malay? how come u said nice article? haha.. kidding

  ©:: MyWay [v2.2] ::. Template by Dicas Blogger.

TOPO